Visagie

Onze visagisten laten u stralen met gebruikmaking van hun creativiteit, professionaliteit en veelzijdigheid. Tevens zijn zij op de hoogte van de laatste trends, zoals strobing, shaping, contouring en airbrushing. Met gebruikmaking van de producten van Make-up Studio wordt deskundig een make-up door onze visagisten aangebracht. De gebruikte make-up producten zijn dierproefvrij en hypoallergeen. Airbrush tanning van uw gelaat of decolleté is ook mogelijk met gebruikmaking van de tevens huidverzorgende producten van Marc Inbane.

Als u gaat trouwen, zorgen de visagisten van Salon Mano dat u op deze bijzondere dag zelfverzekerd en stralend in het middelpunt staat. Op basis van een intakegesprek worden de persoonlijke wensen van bruid of bruidegom uitvoerig besproken en onze visagisten zullen mede op basis daarvan hun deskundig advies geven. Het is uiteraard ook mogelijk om een proefmake-up uit te laten voeren voordat de bruiloft zal plaatsvinden. Tevens kunt u op locatie uw make-up of de make-up van de overige huwelijksgasten laten verzorgen door onze visagisten. Een andere mogelijkheid is dat er voor meerdere make-up looks wordt gekozen en dat op een ander tijdstip onze visagisten op locatie zorg dragen voor deze overige make-up looks. Door de mogelijkheid van het team van Salon Mano om op locatie werkzaam te zijn, wordt hierdoor voor u op dergelijke drukke dagen de nodige tijd bespaard.

Niet alleen bij speciale gelegenheden kunnen onze visagisten er voor zorgen dat door middel van een bruids- of avond make-up op natuurlijk wijze de sterke kanten van uw gezicht worden geaccentueerd, maar ook het aanbrengen van een dag make-up of een persoonlijk make-up advies behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld na een behandeling in de kapsalon of schoonheidssalon voor een voordelige actieprijs gebruik maken van de dienstverlening van onze visagisten.

Onze visagisten zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van visagie en volgen regelmatig trainingen. Tevens worden er workshops op het gebied van visagie (en hairstyling) gegeven door het team van Salon Mano, zodat u diverse nieuwe looks kunt uitproberen en tegelijkertijd een gezellig avond heeft met een hapje en een drankje. Een professionele fotograaf is daarbij aanwezig om het resultaat daarvan op foto vast te leggen. Ook als u een foto- of videoshoot heeft of bij een evenement kunnen onze visagisten op locatie uw make-up verzorgen. Onze hairstylisten en styliste kunnen u hierbij eveneens van dienst zijn. Tevens is het mogelijk om bij Salon Mano professionele make-up en visagie benodigdheden aan te schaffen van Make-up Studio.