Schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon zorgen onze schoonheidsspecialisten ervoor dat u heerlijk tot rust komt van de dagelijkse hectiek. Met gebruikmaking van fair trade en/of biologische producten kunt u genieten van een heerlijke gezichts- en/of lichaamsbehandeling. Ook bieden wij specialistische behandelingen aan zoals Shiatsu- en pincementmassage, zuurstofbehandelingen en Crystal Clear microdermabrasie en cosmeceutische behandelingen. Cosmeceutica is gevormd door de woorden cosmetica en farmaceutica. Met deze benaming worden verzorgingsmiddelen aangeduid die tussen schoonheidsmiddel en geneesmiddel in liggen. Eveneens bieden wij vakkundige verzorging van uw handen en/of voeten aan.

Tevens kunt u in onze schoonheidssalon kosteloos genieten van de biologische aromatherapie van Oscar & Babbette (100% natuurzuivere atmosfeerparfumering en biologische ecoSojawas geurkaarsen op basis van 100% natuurlijke etherische oliën). Onder het genot van deze aromatherapie, een mooie bewegende projectie van een sterrenhemel, een videoscherm met ontspannende afbeeldingen en relax muziek die wordt afgespeeld via ons Bose geluidssysteem, komt u helemaal tot rust. U kunt muziek selecteren uit ons ruime aanbod of uw eigen digitale muziek meenemen.

De merken waarmee wij werken in onze schoonheidssalon zijn zoveel mogelijk op natuurlijke basis en mild en verzorgend voor uw huid. Deze merken zijn: Bernard Cassière, Make-up Studio, Crystal Clear Microdermabrasion, Marc Inbane, OPI en Oscar & Babette. Deze producten zijn 100% dierproefvrij. Bernard Cassière biedt ook producten aan waarvan de bestanddelen zijn verkregen middels “fair trade”.