Kapsalon

De hairstylisten van Salon Mano creëren in onze kapsalon of in gezamenlijk overleg op locatie met persoonlijke aandacht een coupe naar wens waarbij rekening wordt gehouden met de manier waarop uw haar van nature is gevormd en valt. Regelmatig volgen onze hairstylisten interne en externe trainingen en bezoeken zij nationale en internationale beurzen, zoals MCB Paris, om zo op de hoogte te blijven van de laatste vaktechnieken en trends. Tevens worden “Salon Emotion” trainingen van L’Oréal Professionnel gevolgd. Dit zijn trainingen voor saloneigenaren die ervoor zorgen dat men de klanten van de salon een optimale salonbeleving biedt met een zo hoog mogelijke servicegraad. Onze hairstylisten hebben ook diverse awards gewonnen, zoals “Leukste Kapsalon Limburg 2014 & 2015”, “Leukste Kapsalon Sittard-Geleen 2016”,  Creativiteitsaward 2015 en “Beste Kapper Limburg 2014-2016 (Tulpweb)”. Onze eigen portfolio aan video- en fotoshoots en het laatste nieuws op het gebied van uiterlijke verzorging en mode spelen wij op ons eigen televisiekanaal af in de salon, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Een haarverlenging en/of haarvolumebehandeling met gebruik van kwalitatief hoogstaande hairextensions of haarstukken van 100 % human hair behoren ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij Salon Mano featherextensions in uw haren laten plaatsen. Onze hairstylisten zijn tevens gespecialiseerd in bruids- en galakapsels. De specialiteit van Mano is het behandelen van gekrulde haren.

Onze hairstylisten werken met professionele producten, apparatuur en gereedschappen, zoals de L’Oréal steampod 2.0. Deze innovatieve stijltang is ook geschikt voor zeer gevoelig haar en zorgt ervoor dat de haren sneller en langdurig stijl zijn en blijven dan bij het gebruik van een reguliere stijltang. Tevens kunnen onze hairstylisten een diagnose van uw haar vaststellen en aan de hand daarvan een PRO FIBER L’Oréal Professionel salonbehandeling uitvoeren. Een keratinebehandeling of een I.R.S. behandeling van uw haren is eveneens mogelijk. Hierbij wordt het haar met behulp van een speciale tang op basis van infrarode en ultrasone werking behandeld en door de hoge frequentie vibraties van het I.R.S. apparaat dringen beschermende proteïnen diep in het haar binnen. Als de haarschubben zich vervolgens weer sluiten, is uw haar gehydrateerder, zachter en heeft het meer glans. Hierdoor wordt beschadigd haar op een veilige manier gereconstrueerd en versterkt.

Salon Mano is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO). De ANKO is de belangenbehartiger, aanbieder van trainingen en adviseur van de Nederlandse kappersbranche. De hairstylisten van Salon Mano steunen Stichting Haarwensen en onder bepaalde voorwaarden knippen zij gratis, zodat van de afgeknipte haren kosteloos pruiken voor kinderen kunnen worden gemaakt. De merken waarmee onze hairstylisten werken zijn zoveel mogelijk op natuurlijke basis en mild en verzorgend voor uw haren. Deze merken zijn:  L’Oréal Professionnel, Roverhair, Revitahair, Revitalash, Revitabrow, Great Lengths Hairextensions, Biacrè en Revitahair.