mano

Mano Kölker

Op de locatie van Salon Mano is Mano ruim 15 jaar lang werkzaam als hairstylist. Mano ging bij kapsalon Louis te Sittard in de leer om het vak te leren. Tevens volgde hij ruim een jaar lang op individuele basis trainingen gegeven door een hairstylist werkzaam bij Vidal Sassoon om zijn vakmanschap verder te ontwikkelen en te perfectioneren. Ook heeft Mano een opleiding van Great Lengths gevolgd, zodat hij gecertificeerd is om vakkundig hairextensions te plaatsen. Na het afronden van deze opleidingen ging hij werken bij een kapsalon die was gevestigd in het pand waar nu Salon Mano is gelegen. Nadat hij daar een aantal jaren in loondienst werkzaam was, deed in 2005 de kans zich voor om op deze locatie als zelfstandig ondernemer te starten. Deze kans greep hij met beide handen aan, zodat hij zijn visie op het kappersvak verder kon vormgeven en overdragen op een team onder zijn directe leiding. In de loop van de jaren hebben Mano en zijn team ook diverse awards gewonnen die betrekking hebben op het kappersvak. Mano volgt regelmatig trainingen en bezoekt diverse (inter)nationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en om zijn knip-, verf- en stylingtechnieken te perfectioneren en over te dragen op zijn team.

maribeth

Maribeth Hoorens-Simons

Maribeth is ruim 15 jaar lang werkzaam als hairstyliste en werkt sinds 2001 met Mano samen. Met veel enthousiasme en passie voor het kappersvak adviseert en voorziet ze de klanten van haar dienstverlening. Na het afronden van haar kappersopleiding heeft Maribeth zich verder ontwikkeld door het volgen van diverse interne en externe trainingen om haar vakkennis en technieken verder te ontwikkelen en te perfectioneren.

ellis

Ellis Schols

Ellis Schols heeft tijdens haar kappersopleiding gedurende de periode 2007-2008 reeds gewerkt als hairstyliste bij Salon Mano. Tevens heeft Ellis bij een andere kapsalon in Sittard-Geleen als hairstyliste gewerkt gedurende de periode van 2008-2009. Na het voltooien van de kappersopleiding heeft Ellis nagenoeg 4 jaren als hairstyliste bij een kapsalon in Maasmechelen gewerkt.

Per november 2015 is Ellis wederom werkzaam voor Salon Mano als hairstyliste en is zij een intern opleidingstraject gaan volgen om zich verder te ontwikkelen tot topstyliste, zodat zij met veel passie en nog meer deskundigheid de klanten van Salon Mano van haar dienstverlening kan voorzien. Ook volgt zij momenteel een visagieopleiding, zodat zij ook de klanten van Salon Mano van vakkundige visagie kan voorzien.

lonneke

Lonneke Wentink

Lonneke is een allround beauty- en hairspecialist die na het voltooien van de opleidingen tot hairstylist en schoonheidsspecialist zich verder heeft gespecialiseerd door een 1-jarige intensieve opleiding op het gebied van schoonheidsverzorging te volgen. Tevens heeft zij in het kader van voornoemde opleiding ook workshops gevolgd van Mieke Petiet te Amsterdam en Max Factor. Eveneens is Lonneke gespecialiseerd op het gebied van visagie, shiatsu massage, aromatherapie, pincementsmassage, styling, nagelstyling en bruiningsmethodes. Na enkele jaren te hebben gewerkt in diverse schoonheidssalons en kapsalons in Noord-Nederland heeft zij nagenoeg 8 jaar als manager voor een cosmetica bedrijf gewerkt. Daar heeft zij ook de nodige workshops gevolgd en gegeven op het gebied van management, sales, huidverzorging en cosmetica. Haar grote passies bleven echter het vak van schoonheidsspecialiste en het kappersvak. Zodoende is Lonneke vanaf het najaar van 2015 als allround hair- en beautyspecialist werkzaam voor Salon Mano en de voorziet zij de klanten van Salon Mano met veel enthousiasme en deskundigheid van dienstverlening.

celine

Celine Mingels

Celine werkt sinds begin 2014 bij Salon Mano als allround hair- en beautyspecialist. Voordat zij bij Salon Mano begon, heeft zij gewerkt als hairstyliste bij diverse kapsalons in Nederlands en Belgisch Limburg. Tevens heeft zij de visagie bij een modeshow mogen verzorgen. Naast haar kappersopleiding heeft zij de opleiding van nagelstyliste gevolgd en heeft zij daar geleerd hoe zij vakkundig gel- of acrylnagels kan zetten en een manicure of ontspannende handmassage kan geven.

Celine heeft naast de interne trainingen die bij Salon Mano worden gegeven ook externe opleidingen gevolgd op het gebied van schoonheidsverzorging en visagie, zodat zij de klanten van Salon Mano ook op die gebieden professioneel kan behandelen.

sanneke

Sanneke van de Riet

Sinds 2012 is Sanneke werkzaam bij Salon Mano als allround hair- en beautyspecialist. Na het voltooien van de opleiding tot schoonheidsspecialist heeft zij zich verder gespecialiseerd, zodat zij naast het geven van professionele gezichtsbehandelingen ook heeft geleerd hoe ze het beste ontspanningsmassages kan verzorgen. Tevens heeft zij de kappersopleiding afgerond en kan zij op professionele wijze klanten van Salon Mano voorzien van professionele visagie. Daarnaast heeft zij diverse interne en externe trainingen gevolgd op het gebied van uiterlijke verzorging.