Awards

Salon Mano Capelli e Bellezza is verkozen tot “Leukste kapsalon Limburg 2014 en 2015” en heeft de “Creativiteitsaward 2015” gewonnen Ook is Salon Mano landelijk nummer 3 geworden bij de verkiezing van “Leukste kapsalon Nederland 2015”. Klanten konden cijfers geven voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting kapsalon en prijs/kwaliteit verhouding. In Limburg heeft Salon Mano twee opeenvolgende jaren de hoogste score behaald qua aantal stemmen en het gegeven waarderingscijfer.

Ook is er bij de verkiezing “Leukste kapsalon” geld geworven door het team van Salon Mano voor Stichting Haarwensen. Voor elke op Salon Mano uitgebrachte stem heeft het team van Salon Mano 20 eurocent gedoneerd aan Stichting Haarwensen waardoor kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden voor de ouders. In totaal is op deze manier € 175,00 aan donaties voor Stichting Haarwensen verworven.

In 2016 heeft Salon Mano de award “Leukste kapsalon Sittard-Geleen” en de “Goldaward” gewonnen. De “Goldaward” werd gewonnen, omdat onze kapsalon tijdens de verkiezing door de stemmers is beoordeeld met een gemiddeld klantwaardering die hoger is dan 9,5.

Tevens staat het team van Salon Mano sinds 2014 bij de verkiezing van “de beste kapper van Limburg” op de eerste plaats (Tulpweb). Op Tulpweb.nl wordt de beste beste kapper van Nederland gekozen. Inmiddels is Salon Mano verkozen tot de beste kapper van Limburg. Klik hier om het resultaat te zien. Ook staat Salon Mano op de eerste plaats in de top 5 van beste kappers van Nederland. Klik hier om deze landelijke top 5 te bekijken. Wilt u stemmen op Salon Mano als “beste kapsalon Nederland” (Tulpweb) of de beoordelingen van onze tevreden klanten lezen dan kunt u dit doen door op deze link te klikken.